Billiga Fotbollskläder Barn Fara Williams har tecknat ett nytt kontrakt

Billiga Fotbollskläder Barn Fara Williams har tecknat ett nytt kontrakt med Reading och hållit henne på Adams Park fram till slutet av säsongen 2020-21. Williams har rekordet för flest Englands framträdanden genom tiderna med 172, efter att ha debuterat för lejoninnorna 2001 mot Portugal vid 17 års ålder – Hon gjorde sitt första internationella mål i februari 2002, i omvänd match.

Hennes sista framträdande för Phil Nevilles sida kom i september. 35-åringen representerade Storbritannien vid OS-sommaren 2012 och gjorde fem framträdanden. Fara tilldelades en MBE för sina tjänster till fotboll och välgörenhet under 2016 års nyår. mittfältare anslöt sig till Royals från Arsenal 2017 och har spelat för klubbar som Liverpool, Everton, Charlton och Chelsea – laget hon stöder. hon är för närvarande Reading: s gemensamma toppscorer den här säsongen med sex mål i alla tävlingar. den bäst bevarade hemligheten i basket ”La’Keisha Sutton” – Harlem Globetrotter troféer på klubbnivå. Hon har emellertid vunnit tre Cypernsmästerskap 2009, 2013 och 2015 med England, och var tvåa i UEFA European Women’s Championship 2009. Far var en del av lejoninnans sida som slutade på tredje plats vid kvinnors VM 2015.

frånvaron av den walesiska internationella Natasha Harding genom dybala tröja skada har Williams varit kapten i Royals flera gånger. – de ligger för närvarande på fjärde plats i Super League-tabellen för kvinnor med 17 poäng.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *