Billiga Fotbollskläder Barn Philadelphia Eagles är Super Bowl-mästare efter

Billiga Fotbollskläder Barn Philadelphia Eagles är Super Bowl-mästare efter att ha besegrat New England Patriots med 41-33 i en spännande match i Minneapolis, Minn.

Med hundratals miljoner över hela världen som vände in för att titta på National Football Leagues mästerskapsmatch, tog några av fotbolls-/fotbollsvärldens största namn till Twitter för att väga in i tävlingen.

En grupp som särskilt satsade på spelet var det amerikanska damlandslaget, eftersom mittbacken Juilie Ertz är gift med Eagles tight-end Zach Ertz. Med Julie på plats vid matchen visade flera av lagets största stjärnor sitt stöd för Eagles på Twitter.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid att bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Det kunde inte ha gått mycket bättre för familjen Ertz, eftersom Zach gjorde den psg tröja mbappe vinnande touchdownen med drygt två minuter kvar av matchen.

Här är några av de bästa reaktionerna från fotbollsvärlden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *