billiga fotbollströjor England kan kvalificera sig till 16-åren idag

billiga fotbollströjor England kan kvalificera sig till 16-åren idag med en seger över Panama. Belgien gjorde ännu ett stort uttalande på lördag genom att slå Tunisien 5-2, vilket gjorde ytterligare en seger avgörande för Gareth Southgates sida när de ser ut att hålla takten med de röda djävlarna vid toppen av Grupp G. Uppbyggnaden har varit långt ifrån perfekt för Gareth Southgate, som slog till media tidigare i veckan för att zooma in på Steve Hollands lagblad och försöka avslöja Three Lions startande XI.

Holland var förståeligt generad och bad teamet om ursäkt för felet. Det väckte en intressant debatt om huruvida journalister skulle göra sitt bästa för att komma bakom landslaget, eller om några skopor de kan ta från öppen träning är rättvist spel. verkar teamet som ”läckt ut” inte var det rätta. Även om man trodde att Marcus Rashford skulle ersätta Raheem Sterling, så är det faktiskt inte fallet, eftersom den misslyckande Manchester City-anfallaren kommer att börja tillsammans med Harry Kane. Telegraph, Mail och Mirror rapporterar nu att introduktionen av Ruben Loftus- Cheek kommer att vara den enda förändringen när han kommer in för den skadade Dele Alli. Hur England-upplägget lämnar Englands uppställning enligt följande: Pickford; Walker, Stones, Maguire; Henderson, Trippier, Lingard, Loftus-Cheek, Young; Sterling, Kane Varken Danny Rose eller Eric Dier har lyckats tvinga sig in i strid, medan Rashford återigen kommer att behöva göra sitt genomslag från bänken.

Southgate tros ha bekräftat sitt lag till spelarna på lördag. Det fanns inget behov av att förändra saker betydligt eftersom England var imponerande för stora trollformler mot Tunisien och om VAR hade använts för att få bättre effekt, borde de ha vunnit bekvämt. som Hanes sista gasp-vinnare visade sig vara, hoppas de på något mycket mer bekvämt mot gruppens minnes. Håller real madrid tröja barn du med XI som Southgate har valt? Har du något att säga i kommentarerna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *