billiga fotbollströjor Eden Hazards framtid har varit en samtalspunkt

billiga fotbollströjor Eden Hazards framtid har varit en samtalspunkt ett tag nu. Den belgiska kantspelaren, som haft sin bästa säsong hittills i en Chelsea-tröja, har varit starkt kopplad till Real Madrid de senaste månaderna. Hazard retade Chelsea-fansen några dagar tillbaka under Chelseas slutet av säsongsceremonin när han antydde att han skulle skriva ett nytt kontrakt.

Men efter att Chelsea avslutat sin Premier League-kampanj på söndag, sa Hazard att hans beslut om hans framtid har tagits. ”Jag har fattat mitt beslut men det handlar inte bara om mig,” sa Hazard, enligt Daily Mail. ”Jag sa till klubben för några veckor sedan. Topp 10 PL-signeringar av säsongenPL Säsongens lag baserat på statistik De sju ögonblicken som kostade Liverpool titeln” Jag ville att det skulle rensas tidigare men det har inte hänt. Jag väntar fortfarande, som fansen väntar. ”Vi har en final att spela och då får jag se. Det har aldrig varit en distraktion. När du är på planen försöker du vara fokuserad på planen med bollen Det är det. ”När jag är på planen försöker jag bara göra det bästa. Jag tänker inte på detta och detta, min situation eller klubbens situation. Jag försöker bara vinna matcher. ”

Och nu, en dag efter dessa kommentarer, har det rapporterats att en överenskommelse mellan Real Madrid och Chelsea har avtalats. L’Equipe rapporterar att ett avtal mellan de två klubbarna om överföringen av Hazard gjordes för några veckor sedan, med priset fastställs till cirka 100 miljoner euro. Hazard har också kommit överens om villkoren med Real Madrid. Och den franska publikationsrapporten kommer att offentliggöras efter Europa League-finalen mellan Chelsea och Arsenal den 29 maj.

Det verkar som om det är slutet på en era för Chelsea ronaldo kläder barn och Hazard. Den belgiska anfallaren har varit sensationell för Blues och gjort 108 mål på 351 matcher. Han hoppas kunna böja sig mot Chelsea genom att hjälpa dem till Europa League-trofén senare denna månad. .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *