fotbollströja med namn EA Sports har den ojämna uppgiften att betygsätta världens

fotbollströja med namn EA Sports har den ojämna uppgiften att betygsätta världens bästa spelare någonsin. Oavsett vilket beslut de fattar kommer fotbollsfans alltid att ha sina klagomål och det är verkligen förståeligt när stora debatter löses med enstaka siffror. Det var särskilt fallet i år när FIFA 19 till och med försökte avsluta det gamla argumentet mellan Paul Scholes, Steven Gerrard och Frank Lampard.

Fläktarna fick en teaser av de nya betyg när demo-versionen släpptes, men nu avslöjas de officiella domarna. Företaget arbetar sig igenom det nya spelets 100 bästa spelare genom att offentliggöra ett visst antal av dem varje dag. avslöja FIFA 19-betyg Vid slutet av allt kommer EA att ha avgjort sin dom över Cristiano Ronaldo och Lionel Messi samt toppspelare som Luka Modric, Neymar och Kylian Mbappe. Dessa samtalpunkter måste dock vänta på nu, och även de första 40 avslöjade av EA börjar ge upphov till debatt. Liverpools fans blev ganska miffade när de såg det nya Virgil van Dijk-kortet, särskilt med tanke på att hans fysiska statistik och tempot fick en nedgradering.

Liverpool-fans reagerar på Ederson och Otamendi-värderingar Ändå representerade 85 en solid rating före det andra tillkännagivandet men supportrarna är inte nöjda än en gång. Två viktiga Manchester City-spelare tog sig in i den senaste listan med Nicolas Otamendi och Ederson som båda fick en 86 Det betyder att EA kategoriskt har rankat båda City-spelarna högre än deras Liverpool-motsvarigheter till Van Dijk och – naturligtvis – Alisson Becker. Att säga att beslutet inte har fallit bra på Twitter skulle sätta saker mildt och Kopites försvarar passionerat deras spelare på sociala medier.Kolla in reaktionen nedan: Att ge Ederson nicket över Alisson är verkligen ett iögonfallande drag från EA, speciellt när man anser att Liverpool-mannen är vald som Brasiliens främsta. När det gäller Van Dijk, anhängare börjar att betrakta honom som en av de bästa mittbackarna i världsfotboll efter ett imponerande 2018 och misslyckas med att se hur Otamendi har överträffat honom. aps and bounds under Pep Guardiola men det finns ett starkt argument att – för alla hans lovande uppvisningar – förblir han sämre än Van Dijk.

Du kan verkligen förstå varför Liverpool-fans är så arg på beslutet, fotbollskläder barn barcelona även om Citys Premier League-seger står som ett ganska stort motargument. Kopiterna måste hålla fingrarna korsade att Alisson och Van Dijk behåller sin form den här säsongen och arbetar för att bevisa EA fel. City har fördelen just nu men Liverpool-fans hoppas att vinteruppgraderingarna förändrar saker. Tror du att Ederson och Otamendi borde rankas högre än Alisson och Van Dijk? Tala om det i kommentarfältet nedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *