billiga fotbollströjor med tryck Manchester United

billiga fotbollströjor med tryck Manchester United har för närvarande inga planer på att ordna ytterligare en vänskapsmatch efter annulleringen av måndagens match mot City i Peking.

United reser till Göteborg för att möta Galatasaray denna lördag och är värd Everton i Wayne Roonys vittnesmål på onsdag innan Community Shield-kollisionen mot Leicester på Wembley den 7 augusti.

Det går en vecka mellan den årliga gardinhöjaren och Uniteds Premier League-öppnare i Bournemouth, men United har ännu inte tappat möjligheten att spela ytterligare ett uppvärmningsspel.

United tillkännagav vänskapsmatcher med Everton, Galatasaray och Wigan efter att Jose Mourinho utsågs till manager efter att ha avslöjat sitt turneringsschema före säsongen före slutet av förra säsongen.

Louis van Gaals sida spelade bara fyra vänskapsmatcher under sin turné i USA förra året, delvis på grund av den tidiga starten av Premier League-säsongen, och Mourinhos underkokta United kunde gå real madrid barnkläder till Wembley efter att ha spelat samma antal matcher.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *