Cristiano Ronaldo 2017 års översyn

Cristiano Ronaldo 2017 års skörd är full, minnesvärd. Under året hjälpte portugisiska Cristiano Ronaldo Real Madrid att vinna 5 troféer i La Liga, Champions League, European Super Cup, Spanska Super Bowl och World Football Club Cup. På en personlig front skördade Cristiano Ronaldo också UEFA-bästa spelare, The Best FIFA Men’s Player och Ballon d’Or. Fotbollströjor barn Supporters gratulerade honom med hans prestationer. Det kan sägas att Cristiano Ronaldo 2017 är ett fantastiskt år.

Cristiano Ronaldo nyligen i sin hemstad Madeira i en kulle på medieintervju, översyn av 2017 av den uppnådda hederen, beklagar Cristiano Ronaldo: ”Från många nivåer är 2017 år otroligt år. Ser tillbaka om åren, från de dagar då Jag spelade fotboll på Madeira, alla de hedrar jag har fått idag. Jag vill tacka guden för att ge mig talang samtidigt som jag har betalat extraordinära ansträngningar för att bli dagens bästa Cristiano Ronaldo. Men utan hjälp och stöd av så många människor, skulle jag inte ha uppnått resultaten från idag. ” Naturligtvis bekräftade fansna Billiga Ronaldo kläder barn detta också. Men 2017 går inte bra för Cristiano Ronaldo. I förra sommaren blev Cristiano Ronaldo orolig för skattesökningar.

Nu är Cristiano Ronaldo fotbollsspelare som har det största antalet fans på det sociala nätverket. På Twitter, Facebook och INS har Cristiano Ronaldo totalt 300 miljoner fans. För att stödja sina fans sade Cristiano Ronaldo: ”Tack särskilt, det är deras stöd och uppmuntran, så jag har jobbat hårt, framtiden kommer jag att göra mitt bästa för att övervinna alla utmaningar.” På vår hemsida håller vi även koll på hans senaste nyheter. Finns även Fotbollströja barn eget tryck för online-service och stöder snabb leverans över hela världen! Klicka på länken för mer information.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *