CSKA Moskva i Old billiga fotbollströjor på nätet Trafford den 5 december tack vare Michael Langs

Okej, kvalifikation till de senaste 16 är en nära formalitet.

Endast det otänkbara – det vill säga ett rekordhemskt nederlag på 6-0 – kan stoppa Manchester United från att boka sin plats i Champions League-utspelningsrundorna.

Men det finns fortfarande jobb att göra mot CSKA Moskva i Old billiga fotbollströjor på nätet Trafford den 5 december tack vare Michael Langs 89: e minuters strejk för att säkra en berömd seger för Basel.

Det slutgiltiga spelet i grupp A kommer speciellt att bli, smäller i mitten av viktiga Premier League-konflikter med Arsenal och Manchester City.

Så i ett spel när Jose Mourinho kunde ha valt att göra en mängd förändringar och vila sina spelare för derbyen, kommer han att veta att det fortfarande är lite arbete att göra.

Fortfarande något att uppta sig i stället för att fokusera enbart på juventus tröja barn ronaldo hans showdown med Pep Guardiola.

I verkligheten är det osannolikt att nederlag i Basel kommer att ha stor inverkan på Uniteds europeiska ambitioner – men det kan bara skapa en viss mängd avbrott i sina förberedelser för sin största match i säsongen hittills.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *