Den första fotbollsstjärnan i Polen landslag är Zbigniew Boniek

Polen nationella fotbollslag har ett drag: många spelare i Polen landslag har valt att spela för det andra laget. Om dessa människor väljer att kämpa för Polen landslag, blir Polen landslag starkare. I världscupen 1982, Polen landslag i gruppen efter att ha kvalificerat, i den andra fasen av gruppkvalitativa turneringen, besegrade polska landslaget Belgien och Sovjetunionen framgångsrikt främjas till semifinalen. Trots att han inte lyckades vinna mästerskapet i slutändan, men i tredje omgång besegrade landslaget i Frankrike 3: 2, och vann återigen tredje plats i världscupen. Nu har det polska laget som har gått in på VM många många VM tröjor 2018 anställda, hoppas laget kan ha bra prestanda.

Polen landslag gjorde 27 mål i 14 världscup-spel under denna period av välstånd. Den mest representativa Polen stjärnan är Zbigniew Boniek. Han är en före detta Juventus kärnspelare som har vunnit 2009 Golden Foot. Han blev också en nationell hjälte som kunde inspirera en generation av Polen. I mars 1956 föddes Zbigniew Boniek i Polen. I sin karriär tjänstgjorde han i wks Zavisabi Bydgoszcz, Widzew Lodz, Juventus, Roma. Och i Widzew Lodz började han bli känd. Självklart är de köpta Polen VM tröja 2018 fansen också mer och mer uppmärksam på Polen fotbollsstjärnas senaste utveckling.

Zbigniew Boniek gjorde 24 mål i de 80 matcherna som Polen landslag spelade. Zbigniew Boniek i VM 1982, hjälpte Polen laget att uppnå lagets bästa prestation i världscup historia. Efter världscupen Korea-Japan 2002, tjänade Zbigniew Boniek en gång som chef för Polen landslag. Men på grund av hans dåliga hantering av generalsamverkan avgick Zbigniew Boniek i december 2002. För att lära sig mer fotbollslagets historia kan du klicka på länken för att följa våra uppdateringar på webben och samtidigt ge fansen ett online inköp av Matchtröjor fotboll med tryck . Stöd globala snabb leverans, tror jag kommer att göra dig nöjd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *