Edison Cavani gjorde 156 mål för att komma ikapp med Paris Saint-germain PSG Team Record

Paris Saint Germain PSG-anfallare Edison Cavani har nyligen gjort målets 156: e mål, och spelade upp Zlatan Ibrahimovićs högsta rekord i laget och lagde upp i Paris Saint-germain PSG. Neymar gjorde 4 mål, Ángel Di María och Kylian Mbappé gjorde också, och Paris Saint-germain PSGs fyra-personers attacklinje spelade i 21: a omgången Ligue 1, besegra Dijon hemma med 8: 0. Paris Saint-germain PSG, rankad först i Ligue 1-ställningen, har en fördel med 11 poäng. På scenen gläder Fotbollströjor barn fans till laget.

Under de första 21 minuterna av spelet, Edison Cavani att komma ikapp med Paris Saint-germain PSG lagets rekord. Edison Cavani gjorde ett landmärke efter att ha tagit emot Ángel Di María från höger sida av passet, avslutade Edison Cavani. Innan leveransen hjälper, har Ángel Di María gjort två gånger för Paris Saint-germain PSG. De första 42 minuterna, Neymar direkt frispark för att göra den andra sidan målvakt hjälplös, Paris Saint-germain PSG använde bara en halv av speltiden, låt detta spel förlorade spänning. I den nya säsongen hoppas Fotbollströjor barn PSG supportrar att laget kan få ett bra resultat.

Efter Paris Saint-germain PSG in i andra halvan av spelet, är dess attack fortfarande inte reducerad. Under de första 57 minuterna hade Dijons försvarare ett stoppbollsvikt som gjorde Neymar lätt att göra. Neymar avslutade sitt tredje mål i de första 73 minuterna efter att han blev av med försvararen. Sedan dess skickade han assistanser, som en ersättning för debut av Kylian Mbappé är en liten vinkel av liten intensitet som skjuter bollens poäng. Under de första 83 minuterna slogs Edison Cavani av den motsatta spelaren i strafflådan, Neymar straffet i ett enda skott, och uppnådde sitt fjärde mål i matchen. Vill du få mer spännande fotbollsnyheter, kan du vara uppmärksam på vår hemsida. Det finns Fotbollströja barn eget tryck online shopping service för fans att ge bekvämlighet. Klicka på länken för mer information.