Enligt vad FotbollDirekt sverige vm tröja erfar så är samtalen såpass långt gångna att en lösning snart kan vara på plats

AIK uppges vara nära Sebastian Larsson och ska även ha förhört sig om Kristoffer Nordfeldts namn. Ett tredje stjärnnamn som aktualiserats de senaste månaderna har varit Panajotis Dimitriadis.

Enligt vad FotbollDirekt sverige vm tröja erfar så är samtalen såpass långt gångna att en lösning snart kan vara på plats. Dimitriadis hymlar inte med att samtal pågår. Tidigare har ju sportchef Björn Wesström uttalat sig positivt om Dimitriadis namn. Men han tillbakavisar att man skulle vara överens.

– Vi är inte överens om någonting. Men jag har har kontakt med dem, den kontakten har funnits sedan jag lämnade AIK. Det är klart att de inte hade varit kontakt med mig om de inte varit intresserade alls.

Dimitriadis namn alltså långt fram, liksom Sebastian Larssons, något som så väl FD som Sportbladet nyligen rapporterat om. Enligt FotbollDirekts uppgifter är AIK:s målsättning att presentera båda innan VM-uppehållet.

– Men vi är inte så långt framme, jag är inte överens med AIK eller någon annan klubb. Ibland är det skönt att göra klart med någonting tidigt, men nu har jag haft tio månaders fotboll, fönstret har inte öppnat än. Det är ändå bara maj månad.

Men alldeles oavsett situationen för sig själv just nu gentemot AIK så vet han exakt hur AIK:s år ser ut så här långt. Han imponeras av vad som är den bästa AIK-starten på många år.

– Det är jävligt kul att följa AIK. Det var i AIK som jag tog mina första steg som liten knatte, klart man känner starkt för dem. Så visst är det extra kul, jag följer alltid AIK och hejar alltid på AIK även när jag inte spelar där. Visst kan mycket hända, jag vet själv från Turkiet där vi öppnade hösten urstarkt, låg tvåa inför andra halvan och sedan rasade det. Men jag tror inte det kommer hända. Det känns som att det här är AIK:s år.

Välkommen att följa vår blogg för att få mer nyheter om billiga fotbollströjor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *