fotbollskläder till barn Liverpool 5-1 ArsenalLiverpool har gjort

fotbollskläder till barn Liverpool 5-1 ArsenalLiverpool har gjort 11 mål i ligan under de första 30 minuterna av matcher hittills denna säsong, och deras målsättning att anfalla från offen har liknats vid Brendan Rodgers lag från 2013-14, som gjorde mål 37 av deras 101 mål under den inledande halvtimmen den kampanjen. I ingen match var den snabbare blockeringen tydligare än mot Arsenal. Fyra mål på 20 hisnande minuter satte resultatet utom allt tvivel innan det hade börjat på riktigt, eftersom Martin Skrtel vände hem från två fasta mål innan Raheem Sterling och Daniel Sturridge gick in. Sterling fortsatte med att lägga till en femma före Mikel Arteta fick en tröst från platsen, då Arsenals åtta matcher långa obesegrade löpning slutade med eftertryck. Gunners var topp på väg in i denna match,

April 2011: Arsenal 1-1 Liverpool Mycket sällan gör oavgjort 1-1 en lista över klassiska möten, men det här var 0-0 efter 97 minuters fotboll…Efter att ha stött mot lagkamraten Jon Flanagan drabbades Liverpools försvarare Jamie Carragher av en hjärnskakning och krävde långvarig behandling – inklusive syrgas – innan han böjdes av. Cue åtta minuter av tilläggstid, och efter att Jay Spearing släpade ner Cesc Fabregas, måste Robin van Persie ha trott att hans målspark i den 98:e minuten var tillräckligt för att ge Arsenal alla tre Men efter att Emmanuel Eboue kolliderade med Lucas i boxen, klev Dirk Kuyt upp för att få en straff med 101 minuter och 48 sekunder på klockan, vilket gjorde det bekvämt till det senaste målet som gjordes i Premier League-eran.

April 2004: Arsenal 4-2 Liverpool Ett möte som har ett lyckligt slut för Arsenal-fansen är den här klassikern från säsongen 2003-04. Med tanke på FA-cupen och Champions League-utträden befann sig Arsenal sedan med 2-1 under i halvtid. Michael Owens slag satte Liverpool i ledningen efter att Thierry Henry avbröt Sami Hyypias premiär. En glittrande uppvisning i andra halvlek följde från Arsenal. Robert Pires kvitterade fyra minuter efter paus innan ett Henry Wondergoal gav Gunners ledningen en minut senare. Henry fullbordade sedan sitt hattrick med 12 minuter kvar, medan Arsenal fortsatte med att tjäna sin ”Invincibles”-tagg efter att ha tagit sin sista av tre juventus tröja ronaldo barn Premier League-titlar utan att förlora en match.