fotbollströja med eget namn Du kunde inte precis klandra FA

fotbollströja med eget namn Du kunde inte precis klandra FA -ordföranden Greg Dyke för optimism när han förklarade att England skulle vinna VM 2022, redan 2013. Faktum är att det styrande organet till och med bestämde sig för att ställa in en nedräkningsklocka till turneringen i Qatar vid St. George’s Park – en bisarr gimmick som sedan har blivit avlägsnad. Eftersom England inte lyckades ta sig ur gruppspelet vid VM 2014 och böjde sig ur Euro 2016 i Islands händer, skrotades hela ramverket.

Inte förrän Independent gjorde en något tvivelaktig förutsägelse om vad XI förmodligen skulle leda till de tre lejonen till seger – kolla in det här. Ändå finns det en bra känsla kring engelsk fotboll nu med ungdomslagens framgång och lindring av 2022 Som ett resultat har Mirror sammanställt ett reviderat lag för att ta sig an tävlingen i Qatar och kanske inte gå hela vägen men prestera i alla fall bra. Kolla in det: GK | Jordan Pickford Det finns all anledning att föreslå att Pickford kommer att bli Englands skottstopp nummer ett under de kommande åren och du kan inte exakt argumentera med detta val. Han visade sig vara en av Premier Leagues finaste målvakter och har fortsatt på liknande sätt med Everton.RB | Joe Gomez Berätta för ett Liverpool -fan för tillfället.

CB | Dael Fry Den första förutspådde startmannen som har imponerat i Englands ungdomslag, Fry samlade in en VM-vinnarmedalj under 20 och etablerar sig på Middlesbrough. Kommer titta på ett Premier League-byte under de kommande åren. CB | Joel Latibeaudiere En av de hetaste talangerna i Manchester City-akademin har Latibeaudiere varit berget i Englands U-17-turnering till en VM-final. Potential i överflöd.

LB | Kyle Walker-PetersDu är bara så dålig av en spelare när du tar ut matchen Man of the Match på din Premier League-debut. Englands supportrar hoppas få se Walker-Peters följa samma väg som Danny Rose och Kyle Walker de närmaste fem åren.CM | Nathaniel Chalobah Att lämna Chelsea för Watford i sommar ser ut att bli ett inspirerat beslut av Chalobah som trivs med större speltid. Hans imponerande balans mellan skicklighet och fysikalitet kunde se honom vara en häftklammer i England från 2022.

CM | Josh Onomah För närvarande utlånad med Aston Villa finns det en stor möjlighet att Pochettino kommer att bloda honom i Tottenham nästa säsong och förblir ett fan. Ytterligare en medlem på den framgångsrika sidan under 20-talet vid årets VM.CAM | Dele AlliDet är svårt att se något Englands lag 2022 som inte har Alli. Om 21-åringen fortsätter att förbättra så borde turneringen i Qatar sammanfalla med karriärens höjdpunkt-ett spännande förslag.

CAM | Phil Foden Redan utsatt för anmärkningsvärt beröm från Pep Guardiola, har Foden levt upp till faktureringen i under 17-klädseln och kommer att försöka bygga en karriär som passar hans talang. ST | Harry Kane Vem annars? Tottenham-forwarden nämns nu tillsammans med Robert Lewandowski och Luis Suarez som en av de bästa ut-och-ut-anfallarna i världen. Inklusive Kane är en absolut no-brainer.

ST | Rhian Brewster Det är lätt att tro att Liverpool juventus tröja dybala och England fans kommer lite före sig själva med Brewster men man kan inte argumentera med back-to-back hattrick. Förhoppningsvis kommer han att kunna ta de chanser han har på Merseyside och målen ska komma i överflöd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *