fotbollströja med namn barn Om Jose Mourinhos ord är något

fotbollströja med namn barn Om Jose Mourinhos ord är något att gå efter, är Manchester United redo för en mycket hektisk sommar. De röda djävlarna är enorma 19 poäng bakom Manchester City i Premier League och har kritiserats hårt för några av sina prestationer den här säsongen. frågade om hans lag behövde en förändring av tankesättet eller mer kvalitet, Mourinho insisterade på att de förmodligen behöver båda.

”Hur många poäng skiljer oss från Manchester City? Inte två, tre eller fyra. Många poäng,” sa Mourinho. ”Jag tror att vi behöver båda sakerna som du nämnde. En del av de människor vi har, de måste vara mer konsekventa i sina prestationer och vi behöver mer kvalitet.” Men efter att ha spenderat mer än 300 miljoner pund som ansvarig för United, är Mourinho fullt medveten om att han måste sälja innan han påbörjar en ny utgift. spree.Som ett resultat kan det bli en brandförsäljning i klubben den här säsongen. Det betyder att många spelare kan komma att göra sitt sista framträdande för United under matchen mot Watford på söndag. SJU SPELARE KAN SÄGA ADJÄLV Naturligtvis kommer Michael Carrick att gå i pension för att bli tränare i klubben men Manchester Evening News tror att ytterligare sju spelare ” kan spela sin sista match för United i helgen.

Luke Shaw Om Mourinho värvar en vänsterback i sommar kommer Shaw säkert äntligen att göra slut på sin mardrömsperiod i United.

Paul Pogba Återigen, detta är osannolikt men Pogba och Mourinho har inte alltid setts öga mot öga den här säsongen.

David de GeaDe Gea verkar glad över att stanna och Mourinho vill absolut inte sälja honom. Men Real Madrid kan komma in starkt för honom i sommar.

Marouane FellainiFellaini är skadad och kommer inte att spela mot Watford men han kommer fortfarande att vara där för traditionen ”hedersvarv” och kan vinka adjö. Belgarens kontrakt går ut i sommar och kan lämna på fri transfer. Kan han fortfarande skriva på ett nytt avtal med klubben?

Matteo Darmian Bara sju ligamatcher den här säsongen. Italienaren kommer säkert att lämna klubben i sommar.

Daley BlindBlind har spelat en match mindre än Darmian i ligan den manchester united kläder barn här säsongen och det kommer att bli en överraskning att se holländaren fortfarande vara United-spelare i augusti.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *