fotbollströja med tryck barn Europas främsta klubbar har nu en mycket

fotbollströja med tryck barn Europas främsta klubbar har nu en mycket bättre uppfattning om sina Champions League-utsikter efter torsdagens oavgjort. Engelska sidor undvek den mest ökända ’Group of Death’, Barcelona, ​​Borussia Dortmund, Inter Milan och Slavia Prag som alla dras samman i Grupp F. , deras gynnsamma sådd säkerställde Manchester City, Liverpool och Chelsea – som alla var i Pot One – kommer att vara säkra på att gå vidare till knockout-stadierna.

City möter Shakhtar Donetsk, Dinamo Zagreb och Atalanta, medan Liverpool möter Napoli, RB Salzburg och Genk. Chelsea möts mot Ajax, Valencia och Lille. När det gäller Spurs, är det enda laget som borde orsaka Lilywhites-problem Bayern München, Red Star Belgrad och Olympiacos som utgör resten av grupp B.Fotage av Dean Saunders arresterande Öppningsarmaturer för 2019/20 CLPL förhandsvisning: Arsenal värd Spurs i kölvattnet i finalen 2019 kommer många ögon att riktas mot Premier League-sidor i år. En hel-engelsk final är sällsynt, men vad är chansen att det händer igen? Ganska smal, om den senaste Super Computer-förutsägelsen från FiveThirtyEight ska vara trodde.Analytikerna har fastställt att City faktiskt är favoriter för att vinna det hela och sätter det resultatet med 27% sannolikhet.

Men München är andra favorit med 17% – och de regerande mästarna Liverpool får hopp om bara 12%. Kopiterna kan känna en känsla av missnöje med att de har följt sin XI hela vägen till finalen i back-to-back. årstider. Staden är favoriter Varje sida fick följande sannolikhet att landa Europas mest prestigefyllda pris: Manchester City – 27% Bayern München – 17% Liverpool – 12%

Barcelona – 10% Juventus – 8% Paris Saint-Germain – 6% Real Madrid – 3% Tottenham – 2%

Borussia Dortmund – 2% Chelsea – 2% Ajax – 2% Atletico Madrid – 2% Resten av Champions League-konkurrenterna fick 1% eller lägre, och Lokomotiv Moskva ansågs vara den största outsidern. Red Star är bland de tidigare mästarna för att också listas i den kategorin efter att ha lyft Europacupen 1991. Sanningen är att vi inte kommer att ha en bättre uppfattning om hur säsongen 2019/20 kommer att utvecklas förrän den spännande juventus tröja första rundan av matcher i mitten av september.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *