juventus tröja Churchill Brothers och Mumbai FC rustar

juventus tröja Churchill Brothers och Mumbai FC rustar för en avgörande sexpoängare

”De var mästare i I-league, för fyra år sedan, så när de tävlar gör de det bra. De har Derrick (Pereira). När jag var i Goa brukade jag spela mot honom många gånger och för mig är han den bästa indiska tränaren för närvarande. De är en bra uppsättning utlänningar, särskilt på förhand. Så om du ber mig att taktiskt analysera dem, är de ett väldigt dödligt lag. De är väldigt farliga i kontringar om vi ger dem utrymme. Men om vi kan kontrollera spelet så känner jag att det är det bästa sättet att slå Churchill (Brothers),” avslöjade den tidigare assisterande tränaren i Mumbai City.

Till sist, när han diskuterade skadelistan för värdarna, förklarade Oscar att det inte har funnits någon konkret rapport om den brasilianske forwarden Alex Willian Silva och Manipuri medio Thoi Singhs kondition. Utlänningen hade skadat vaden medan hans lagkamrat Thoi sågs kämpa med sitt högra ben.

”Vi har en lista med 19 spelare just nu och båda är inkluderade i den. Beroende på träningen idag och rapport från sjukgymnasterna kommer vi troligen att avgöra den slutliga truppen, först i morgon, säger managern som för närvarande har ett 45-dagarskontrakt.

Aizawl, Mohun Bagan och Östbengalen i den stora titelinkörningen

När det gäller besökarna hävdade 55-årige Derrick fotbollskläder set barn Pereira att hans lag är väl förberedd för den avgörande matchen på Cooperage och tror att matchen är lika viktig för hans grabbar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *