Kapten Patrice Evra och försvarare Raphaël VM tröja 2018 barn Varane gick sedan nära med headed ansträngningar innan

Karim Benzema, Blaise Matuidi och Antoine Griezmann spelade alla som Frankrike slutade sina VM-preparat genom att dumpa Jamaica 8-0 på Stade Pierre Mauroy.

Didier Deschamps’ män fram en lysande prestation på söndag, om ett betydande markör för VM i slutet av en vecka som såg Franck Ribery uteslutas i Brasilien mönsterexempel med en ryggskada.

I Riberys frånvaro indikerade triummen Benzema, Matuidi och Griezmann att de kommer att vara nyckeln till Frankrikes förhoppningar, som alla tre gjorde braces.

Yohan Cabaye och Olivier Giroud nettade också som Frankrike undertecknade i sin sista pre-turnering vänliga i någon stil.

Den enda fläcken på en magnifik kväll för världskamraterna 1998 kom som försvarare Mathieu Debuchy släpptes på halvtid med uppenbara skadeproblem.

Frankrike kommer att förvänta sig ett svårare test när de börjar sitt försök att återvinna världscupen mot Honduras nästa söndag.

Jamaica gjorde en lovande start, men föll bakom Spanien VM tröja 2018 i den 17: e minuten när Cabaye avslutade ett välarbetat drag på marken som han brukade spela med tidigare klubb Lille.

Paris Saint-Germain playmaker hittade nätet med en halvvolley vid den närmaste posten efter att Giroud nickade Mathieu Valbuensas utsökta lob i sin väg.

Och Frankrike ledning fördubblades bara tre minuter senare, Cabaye s PSG lagkamrat Matuidi möte Benzema s permittering med en våldsam vänsterfotad strejk i nedre hörnet från 25 yards.

Frankrike kunde inte göra alltför många klara chanser, men de som de skapade tog de, Benzema satte spelet utan tvekan i den 37: e minuten med en utmärkt tredjedel.

Real Madrid-anfallaren arbetade fram till kanten av området innan han krökte förbi en hjälplös Jacomeno Barrett i Jamaica-målet.

Barrett blev kallad till handling nästan omedelbart för att förhindra en fjärde, skytten stoppar bra för att hålla till en kraftig låg ansträngning från Giroud.

Debuchy ersattes av Bacary Sagna på halvtid, men det bromsade inte Frankrike eftersom de fortsatte angreppet.

Giroud slog Barrett åtta minuter in i andra hälften när Arsenal-anfallaren sköt in i stolpen från Benzemas låga vänstra kors.

Kapten Patrice Evra och försvarare Raphaël VM tröja 2018 barn Varane gick sedan nära med headed ansträngningar innan ett femte mål kom i den 63: e minuten, Benzema få sin andra på ett spektakulärt sätt genom att surra i krysset efter den jamaicanska försvar hade gav honom för mycket utrymme i lådan.

Klyftan i klassen var tydligt i hela tävlingen och illustrerades igen som fem blev snabbt sex, Matuidi racing till Evra väl placerade leverans till dubbla sin stämmer.

Benzema var nära att säkra sin hatt-trick när han tog i stolpen med ett bocknings insats i 70: e minuten innan Griezmann aktiveras på mer slarvig försvar till fack i en tom netto.

Det fanns fortfarande tid för Real Sociedad yttern att lägga ytterligare glans till scorelinen, vänder hem Moussa Sissoko finns nära efterhand kors i den 89: e minuten med en smart backheel.