kärna av spelare som har Arsenal tröja Barn billigt spelat ihop i åratal

Framför FIFA-VM i Brasilien har Juan Mata lagt Spaniens senaste framgång ner till spelarnas förtrogenhet med varandra.

Försvarsmästare Spanien kommer att börja finalen som en av favoriterna att lyfta trofén, efter att ha slagit Nederländerna 1-0 i 2010-tecknet.

Bägge sidor av den segern vann de UEFA Euro 2008 och Euro 2012 och ytterligare framgång skulle bara öka sin ställning som en av de största nationella sidorna i världsfotboll.

Och Mata känner att ha en kärna av spelare som har Arsenal tröja Barn billigt spelat ihop i åratal, både på klubben och på internationell nivå, har spelat en nyckelroll i sina triumfer.

”Jag tycker att vi är som en familj”, sa han till Laureus.

”Vi har länge känt varandra och vi har spelat ihop de senaste sex åttio åren så vi känner oss väldigt bekväma mellan oss och jag tycker att det här är nyckeln.

”Om vi ​​kan vinna detta VM, vinner vi Sydafrika en och två Euro Cup i rad talar vi om det mest framgångsrika landslaget.

”Jag tycker att det finns många bra lag. Förmodligen Brasilien Köpa Fotbollströjor som är favoriterna och sedan Argentina, Holland, Tyskland, Frankrike, Italien, England, tror jag att de kan försöka vinna. ”

Mata beskriver att han vunnit världscupet för fyra år sedan som sitt mest kända fotbollsminnesmärke, men det är testamente för Spaniens förlägenhet av rikedomar som den begåvade spelmästaren inte är garanterad en plats i Vicente Del Bosques sista parti på 23.

”Förmodligen har jag de bästa minnena som jag har i min karriär att vinna VM första gången för Spanien och att vara med i truppen var förmodligen mitt bästa ögonblick i min karriär och en av de bästa ögonblicken i mitt liv,” tillade han.

”Jag tycker att det är ett privilegium för en spelare att vara här, att vara den 23 som reser till VM och jag ska försöka mitt bästa som jag alltid gör.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *