Köpa Billiga Fotbollströjor Philippe Coutinho har blivit

Köpa Billiga Fotbollströjor Philippe Coutinho har blivit en av de stora förhoppningarna för Brasilien som sidan redan ser ut mot världscupen i 2018 i Ryssland.

Liverpool-spelmästaren har tjänat sin första uppmaning till den nationella sidan sedan 2010 och borde få en chans att visa sitt värde för den nya chefen Dunga mot Colombia i morgon eller Ecuador på tisdag, eftersom han redan representerat Brasilien bredvid Neymar vid U-17 och U -20 nivå.

Den tidigare Vasco-prodigyen, som har fyra års erfarenhet i Europa bakom honom, har blivit en pivotal coach Brendan Rodgers Liverpool-pussel, särskilt efter utgången av stjärnsträngaren Luis Suarez till Barcelona.

Efter att ha misslyckats med att bryta sig in i första laget på italienska jättarna Internazionale, har den 22-årige hittat ett nytt leasingavtal på Anfield. Förra säsongen startade han 30 matcher för Liverpool då klubben sprang Manchester City nära i tävlingen för Premier League-titeln, en krona i Merseyside-klubben har inte lyfts sedan 1990.

Han har bara en hatt till Seleção hittills, i en vänlig efter VM 2010, men har nu den perfekta plattformen för att visa sina framsteg under de senaste fyra säsongerna från hemmet.

Billiga Neymar tröja Barn Förra perioden gjorde han fem mål och gav åtta assistanser som Reds kvalificerade sig för Champions League för första gången på fem år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *