plats efter en stark Matchtröjor Fotboll Barn kampanj

VM-slutspelet når den högsta tryckpunkten i matchens sista omgång. Varje sida har fortfarande en chans att nå showpiece-evenemanget i Ryssland nästa sommar, men för vissa är det mycket mer troligt. Men i dessa pressspel blir stora lag nervösa och underdogs finner den vinnande touchen. Med detta i åtanke, reser Kroatien för att spela Grekland i andra benet av sitt slutspel.

Grekland avslutade Grupp H på andra plats efter en stark Matchtröjor Fotboll Barn kampanj. Fem segrar, fyra ritar och bara ett nederlag innebär att de lyckades samla 19 poäng totalt, med Belgien som cheferade gruppen efter att ha samlat 28 poäng. Men deras goda kvalificerade kampanj räknade ingenting för Kroatien när deras motståndare slog Grekland från varandra. 4-1-linjen kunde ha varit mer, men medan många har skrivit Grekland helt i knuten, kommer de fortfarande att känna att det finns minsta chans att de fortfarande kan kvalificera sig.

För Kroatien var det en fantastisk kväll som de skakade till en 4-1 seger. De blev förvånansvärt slagna till första plats av Island i Grupp I, med övre sidan som tog 22 poäng Billiga Hazard tröja Barn till Kroatiens 20. Men de har lyckats sätta denna besvikelse åt sidan och de ser ut som en relativt säker satsning för att göra det till VM i Ryssland nästa sommar. Greklands borta mål är en oro för Kroatien, men de kommer att försvara sig för att släcka sina värdar på söndagen. Med detta i åtanke stöder vi Kroatien för att slå Grekland i det här spelet, med Bet365 som ger dem odds på 23/20 för att vinna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *