pogba tröja Sydafrikansk fotboll har skakat av mordet

pogba tröja Sydafrikansk fotboll har skakat av mordet på Uthongathi FC-ordförande Nicholas Mkhize, som sköts ner i måndags.

Klubbchefen National First Division (NFD) sköts ihjäl av beväpnade män efter att ha lämnat ett tekniskt möte med andra klubbmedlemmar där de diskuterade planerna för deras nästa ligamatch.

Uthongathi FCs talesperson Nduduzo Maphumulow är förkrossad över Mkhizes bortgång.

Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
¡° Saker och ting är inte riktigt bra i vårt läger och det är väldigt tråkigt att förlora ordföranden eftersom han var vår styrkepelare, säger Maphumulo till Goal.

”Han var mannen som alltid uppmuntrade oss och vi Fotbollströja med eget namn barn kommer att utfärda ett uttalande för att kartlägga våra planer och hur vi kommer att gå vidare med vår vecka.

”Ärendet ligger hos polisen och vi måste tillåta dem att göra sitt jobb.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *