juventus babykläder Spanien, som möter USA på måndag

juventus babykläder Spanien, som möter USA på måndag i sin första VM-utslagsmatch, har alltid varit något av en sovande jätte i damspelet.

Landet är galet på fotboll och innehåller infrastruktur, ekonomi, coachning och faciliteter för att bygga ett kraftpaket för kvinnor, som det har gjort på herrsidan i decennier.

Medan det var vilande under en lång period, nyligen, har jätten äntligen börjat vakna.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
USWNT kommer att vara starkt gynnade för att besegra Spanien i sextondelsfinalen på Stade Auguste-Delaune i Reims, men gapet mellan sidorna sluter i en rasande takt.

På många sätt är Spanien förkroppsligandet av det huvudsakliga hotet mot USWNT:s dominans: en etablerad makt på herrsidan som öppnar ögonen för damspelet som aldrig förr.

”Du kan se att de här lagen kommer ikapp,” sa den fotbollströja barn med namn amerikanske försvararen Ali Krieger. ”Det visar dig hur bra länder kan bli i damspelet.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *