messi tröja barn ”Vi hamnade i några bra lägen och tog

messi tröja barn ”Vi hamnade i några bra lägen och tog antingen fel beslut eller visade en allvarlig brist på kvalitet. Om dessa spelare inte tar steget är det enkelt i en stor klubb: managern går och hittar bättre kvalitet.”

Bland dem som kritiserades mest var den utlånade Roma-forwarden Umar Sadiq, som fick en varning för dykning när det verkade som om han hade ett tomt mål att rulla in en kvittering i. Med Alfredo Morelos tillbaka i räkningen kommer han säkert att bänkas när Rangers letar efter en väg till mål efter att ha stängts av mot Dons och Spartak Moskva i en 0-0 Europa League-match – ännu en match som Glasgow-klubben styrde.

Om Rangers fortfarande kämpar för att matcha förväntningarna på hemmaplan den här säsongen är det ingen tvekan om att Kilmarnock överträffar deras.

Clarke tog emot dem för drygt ett år sedan när de till synes var en korglåda vid foten av bordet men har dem nu tvåa i Premier League. Han har specialiserat sig på att frustrera Ibrox-laget och tog sju poäng från dem förra säsongen, även om när de möttes tidigare den här terminen var det Rangers som kom överst med 3-1, med Morelos en treble.

En upprepning av det augustiresultatet skulle göra Fotbollskläder barn med namn ganska bra för Gerrard, som snart kan finna att pressen ökar om klubbens ligaposition inte förbättras.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *