Polen landslag världsranking framåt av anledningen

VM 2018 32 topplag rangerad enligt FIFA-poängen i oktober 2017. Den internationella rankingen för det polska nationella fotbollslaget, som inte deltog i världscupen, kom 6: e i världen och gick in i topp 8 i den globala cupen 2018. Att veta att polens landslag i 2013 eller 76: e plats, 2015 steg de till 34: e plats, ett sådant fotbollslag utnyttjade FIFA-poängen i smutthålet framgångsrikt hoppade till 6: e positionen. Fans vill få Billiga VM 2018 Fotbollströjor.

För det första har polska landslaget, ledt av Robert Lewandowski, klarat sig bra i VM 2018-kvalificerade, så naturligtvis kommer deras poäng att sväva. Ännu viktigare är att polens landslag har en väktare i viktiga uppvärmnings matcher. FIFA kräver att varje nationellt fotbollslag måste delta i 5 internationella vänskapsmatcher på A-nivå, men ingen specifik tid anges. VM 2018 är baserad på FIFA-rankningen i oktober 2017. Mellan november 15, 2016 och 9 november 2017 deltog inte polens landslag på nästan ett års tid i några vänskapsmatcher. De andra landens fotbollslag deltog i uppvärmningskonkurrensen, vilket ledde till en nedgång i rankningspoängen. Den nya Polen VM 2018 tröja är också mycket karakteristisk.

Logiken bakom FIFA: s världsrankningar är inte ackumulerande poäng, utan beräknar dem. Under det senaste 4: e året var vikten 20%, 3: e året var 30%, det föregående 2: a året var 50% och det sista 1 året var 100%. Verkligheten är att våldet är mycket bättre än tävlingen och då förlusten. Laget som misslyckades spelet, med formel, skulle poängera 0 poäng, vilket skulle kraftigt minska genomsnittet. Det är bättre att inte delta i tävlingen än att behålla status quo.More spännande information att följa vår hemsida, vill köpa Matchtröjor fotboll med tryck fans kan klicka på länk online order, Support global snabb leverans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *