Southampton visade mycket fotbollströja med tryck barn större drivkraft och brådskande

Det såg ut som en hembankare eftersom Southampton visade mycket fotbollströja med tryck barn större drivkraft och brådskande under en öppningsperiod där de förtjänst tog ledningen.

Men United-manager som kom ut från det fortsatta trycket bara ett mål ner, och när Southampton tappade sin intensitet gav Anthony Martial en fantastisk tur att jämna matchen.

Han utnyttjade sedan en fruktansvärd backpass för att sätta United fram före gott arbete från Bastian Schweinsteiger och Memphis Depay tillät Juan Mata att göra spelet säkert trots Graziano Pelles andra senare.

United dominerade återigen besittningen och fick tre för den andra raka ligamatchen, med det tredje målet som innehöll 45 pass i uppbyggnaden.

David De Geas räddning på timmarkeringen för att hålla Jose Fontes huvud var helt enkelt fantastisk. Han var otur för Southamptons mål, men det var på en annan nivå, vilket potentiellt redan bestämde Save of the Season. Hans stopp i skadetid var inte heller dålig.

Det höll kontrollen över spelet med United, och – också viktigt – ledningen fotbollströja ronaldo barn och strax efter tog United en tredjedel. Röda ser långt starkare ut med säkerheten i sin kvalitet bak.

Vem annat än Anthony Martial.

United spelade inte bra när han utjämnade och båda målen krävde snabbt tänkande, förväntan, lugn och skicklighet. Inte en dålig kombination för en mitt framåt!

Han spelade framför mannen som förväntade sig att bli Uniteds måltidsscorer hela tiden den här säsongen, den unga franska anfallaren såg allt annat än grön ut och hans stag var lika klinisk som Robin van Persies på just denna mark förra året.

Tre mål från tre skott på mål i ligan gör att han också verkar perfekt för Louis van Gaals filosofi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *