att övervinna billiga fotbollströjor med tryck en begåvad Bosnien-sida

För Nigeria fortsätter arbetet av Stephen Keshi vid hjälmen att få belöningar.

Den tidigare försvararen har väglett sin sida till Afrika Cup of Nations ära och knockout-stadierna av VM i sin tjänstgöring, med sistnämnda inte uppnådd sedan 1998.

De avslutade gruppen med en blomstring – att övervinna billiga fotbollströjor med tryck en begåvad Bosnien-sida innan de pressade Argentina hela vägen i ett smalt 3-2-nederlag – och Keshi vill att Nigeria ignorerar deras underdog-tag mot Frankrike.

”Jag sa före turneringen att vår mentalitet måste vara stark. Vårt förhållningssätt till varje match har alltid varit detsamma: att vinna, ”förklarade han.

”Om vi ​​spelar mot Spanien i FIFA Confederations Cup eller spelar mot Liberia i en vänskapsmatch, säger jag alltid till pojkarna att segern är oförhandlingsbar.

”För oss ska vi gå in i måndags match som syftar till att vinna. Men som jag också sa före tävlingen tar vi det en match i taget. ”

Victor Moses och Godfrey Oboabona kan fungera efter Billiga Mbappe tröja Barn att ha passat tillräckligt för bänken mot Argentina, även om Michel Babatunde utesluts med en sprickad handled.

För Frankrike kunde Deschamps ges ett defensivt problem med Mamadou Sakho som kämpade med en hamstringskada.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *