Beröm av Manchester United Hemmatröja 2018-19

För en månad sedan meddelade Manchester United-klubben lagets nya hemstad för 2018-19-säsongen. Billiga Manchester United tröjor markerar 140-årsdagen av klubben. År 1892 gick Manchester United i högsta ligan i England, den första divisionen. 1902 ändrade laget sitt namn till den nu berömda Manchester United, och 1910 kom in i den ikoniska Old Trafford Stadium.

Den nya jerseyen kommer att göra sin debut på Manchester Uniteds sommarturné i USA. De rika strukturella tygerna visar en svart till röd gradient, med svarta shorts och röda och svarta matchande strumpor.

Det finns många fantastiska stunder i Manchester Uniteds glorious historia, men ingen av dem är viktigare än 1878 som klubben grundades. Denna Manchester United tröja Barn billigt hylla det år som klubben grundades och markerar klubbens framgång i fotboll i 140 år.

TAGs järnvägsmönster härrörde från klubbens ursprung, vilket visar hur innovativ jerseydesignen är – ta ett underbart ögonblick från det förflutna och omforma det till en Billiga Fotbollströjor för lagets anhängare. Det är ingen tvekan om att fansen kommer att bli kär i den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *