Köp Liverpool Bortatröja 2018-19 för att heja om det

Liverpool Club har gemensamt lanserat en ny bortskjorta för 2018-19 säsongen, och den nya Liverpool matchtröja 2018/19 billigt presenteras i en helt ny djup lila form.

De subtila snedstreck på framsidan av jerseyen har samma mönster som den nya jerseyen på hemjerseyen. Orange är en viktig del av den nya jerseyen, hyllning till den orange andra jerseyen som fick stor acclaim förra säsongen. Lila shorts och strumpor bildar en komplett bild med jerseyen. Liverpool-klubben har det bästa utrustningsstödet i fotbollsverdenen, och Liverpool-spelare är glada över att bära den här tröjan för att kämpa framför våra entusiastiska fans. Efter kongressen, minns logotypen ”96” under jerseyens baksida till de 96 fansen som förlorade sina liv i Hillsborough-tragedin.

Tekniken som används i Billiga Fotbollskläder gör att kroppen kan förbli sval och torr under träning. Wicking-tyget tar snabbt bort den fuktiga svetten från kroppen, så att spelaren uppdateras från öppningen till den slutliga visselpipan. Låt oss köpa Liverpool away jersey 2018-19 för att heja på det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *