Maradona spelade ner Argentinas utsikter efter Fotbollströjor billigt att Sampaolis män drogs i Grupp D med Kroatien

Argentinas huvudtränare Jorge Sampaoli är optimistisk. 2014-löpare kan få en inverkan vid nästa års världscup i Ryssland när han avskedade kritik från Diego Maradona.

Maradona spelade ner Argentinas utsikter efter Fotbollströjor billigt att Sampaolis män drogs i Grupp D med Kroatien, Island och Nigeria i Moskva på fredag. Insistera på att två-timmars världsmästare måste förbättra att ha skrapat genom CONMEBOL-kvalificeringen.

Den argentinska stora Maradona har varit kritisk mot Sampaoli sedan han blev utnämnd i juni, men den tidigare Sevilla-chefen förblev obestämd.

”Det stör mig inte. Vi känner oss också så här ”, berättade Sampaoli om Omnisport.

”Jag hoppas att när tiden går kommer vi att kunna få chansen att förbättra.”

Sampaoli, med fem gånger Ballon d’Or-vinnaren Lionel Messi till sitt förfogande, tillade: ”Jag tror att vi kommer att växa, så får vi chansen att bli av med den last som vi hade i kvalen. Argentina kommer att vara mycket stark i VM. Jag hoppas vi kan passera i vår grupp och visa vad som skiljer oss åt. ”

Argentina kommer att öppna sin VM-kampanj mot turneringsdirutanter Luka Modric tröja Island i Moskva den 16 juni, innan de möter Kroatien fem dagar senare och Nigeria den 26 juni.

”Jag vet redan var vi ska spela, dagarna, platserna, utflykterna, rivalerna och deras egenskaper, fortsatte Sampaoli.

”Men det är det vi står inför, och vi måste veta att Argentina har den bästa spelaren i världen och har en chans att flytta till andra fasen.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *