César har Köpa Fotbollströjor noterat att han var

Benfica-försvararen César har Köpa Fotbollströjor noterat att han var ”nöjd med möjligheten att spela” efter att ha startat i tisdagens 0-0-rubbning med Bayer Leverkusen i UEFA Champions League.

Den 21-åriga – hela namnet César Henrique Martins – undertecknades från Ponte Preta i juli för en anmäld avgift på 3 miljoner euro, men hade tidigare varit begränsad till en elva minuters komo mot Monaco och en start i en 3-2 Taça de Portugal tredje omgången vinner över Sporting Covilhã.

Talar efter Bayer Leverkusen slipsen var César nöjd med speltiden och försökte vara flytande om Benficas utsikter för resten av kampanjen trots att de lämnade den europeiska konkurrensen.

”Jag är väldigt nöjd med möjligheten att spela i första laget och i UEFA Champions League”, sa han, vilket rapporterades av UEFA: s officiella hemsida. ”Naturligtvis ville vi inte avsluta vår kampanj längst ned i bordet, men gruppen var väldigt stark. Nu måste vi fokusera på våra inhemska tävlingar eftersom vi ser att vinna troféer denna säsong. ”

Efter att ha förlorat två gånger till Zenit tidigare i gruppfasen kunde Benfica inte överträffa dem för att säkra en UEFA Europa League-berth på grund av deras underlägsna huvud till huvudrekord.

Med ingenting att spela för skulle Águias bli förlåtna för PSG tröja Barn billigt att ha ett mer reserverat tillvägagångssätt mot Bayer. Trots det var César nöjd med hur de spelade ut spelet.

”Alla kunde se vårt engagemang i kväll och jag tror att vi förtjänade att vinna,” fortsatte han. ”Vi spelade bra och gjorde vad tränaren frågade. Vi kunde ha vunnit men vi hade ingen lycka framför målet. Vi är nöjda med vår övergripande prestation ikväll. ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *