kommer inte att bli Billiga Fotbollströjor en pushover

Men Uruguay kommer inte att bli Billiga Fotbollströjor en pushover. De sitter andra i CONMEBOL kvalificerade och välkomnar Luis Suarez tillbaka för sitt första utseende på nästan två år, efter ett nio matchförbud för att bita Giorgio Chiellini under VM. Matchen kommer att faktureras som en Neymar och Suarez shootout, med de två Barcelona lagkamraterna vända bort. Ändå erbjuder Uruguay massor av mål hot utöver Suarez, som redan slog Chile och Colombia 3-0 under kvalificeringen.

Det är i försvar där Uruguay har problem, med Diego Godin och Maria Gimenez skadad och Maxi Pereira avbruten. Brasilien kommer sannolikt att fälta deras gå till främre tre av Willian och Douglas Costa flankerande Neymar i en falsk 9 roll. Innan hans truppmeddelande föreslog, föreslog Dunga att det skulle vara liten förändring i sitt urval med den sydamerikanska säsongen på hiatus över jul och nyår.

Det betyder att Renato Augusto och Lucas Lima kunde Billiga Mbappe tröja Barn spela före Luiz Gustavo på mittfältet. Alex Sandro och Fabinho utmanar Filipe Luis och Dani Alves för fullback-positionerna. Det är troligt att det är ett cagey spel i Recife, Uruguay skulle säkert överväga ett drag ett mycket bra resultat, Brasilien mindre så. Drivkraften kommer att vara på värdarna för att ta matchen till Uruguay. Med tanke på skadorna i sitt försvar, kommer Dunga att se detta som en bra chans att slå La Celeste.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *