fotbollströjor med namn och nummer Botafogo målvakt återbetalade Dunga

fotbollströjor med namn och nummer Botafogo målvakt återbetalade Dunga som gav honom en startroll genom att hålla rena lakan i vänliga segrar över Colombia, Ecuador, Argentina och Japan.

Jefferson pratade om den kommande Copa América i Chile och även om hans straff för att förneka Lionel Messi i Superclásico de las Américas. Han sa till Brasil Global Tour: ”Brasilien kommer alltid att spela för att vinna. Naturligtvis, med tanke på att det spelades i Brasilien, tog världscupen ett ansvar för att behöva vara mästare. Vi blev mycket oroliga, väldigt angelägna om att starta spelen, att vinna, och i slutändan var resultatet inte bra. ”

”Straffräddning var ett speciellt ögonblick? Naturligtvis var jag väldigt glad i det ögonblicket, men vi kan inte fira som en fläkt eftersom vi vet att mycket fortfarande kan hända i ett spel. Men jag var säkerligen glad. kommer att etsas i mitt minne, i min familj, till min karriär, allt.Griezmann tröja Även idag säger människor på gatan till mig: ”Du räddade Messis straff!” Det är anmärkningsvärt. ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *