Billiga Fotbollsdräkter Barn 2-1-förlusten på Old

Billiga Fotbollsdräkter Barn 2-1-förlusten på Old Trafford lämnade Reds fem poängsegment av de fyra bästa med åtta matcher att spela.

Men den brasilianska spelmakaren Coutinho vägrar att ge upp möjligheten att återvända till Champions League nästa säsong. Han berättade för Evening Standard: ”Tyvärr förlorade vi ett viktigt spel mot Manchester United, men det finns många matcher kvar och de måste fortfarande spela andra klubbar överst på bordet. Vi har fortfarande en stor chans att avsluta i de fyra bästa. ”

Ett av dessa möten med andra klubbar som är involverade i striden kommer en vecka på lördag när Liverpool leder till Emirates Stadium för att ta på Arsenal, som för närvarande är tredje i matchen och sex poäng bättre än sina motståndare.

VM 2002-vinnaren förväntar sig att Barcelona fortsätter att överträffa sina prestationer för klubb och land.

Dybala tröja Brasilien legend Ronaldo tror Barcelona-stjärnan Neymar är avsedd för storhet och kan uppnå ännu mer framgång än honom. Den 23-årige nettade en gång i Barca s 6-0 La Liga vinner över Getafe på tisdag för att motsvara Ronaldo siffra med 47 mål för katalaner och två-timmars VM-vinnaren tror att hans landsmästare kommer bara att bli bättre under de kommande åren . Ronaldo berättade för ESPN Brasil: ”Jag hoppas verkligen att Neymar kommer att överträffa mig i alla aspekter.

 Neymar har en strålande framtid framför honom och utövar redan fantastiskt idag. Hans föreställningar kommer att tacka folket i Brasilien för att han är en stor idol. ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *