Matchtröjor Fotboll Barn Serie A-outfit Inter Milan ökar

Matchtröjor Fotboll Barn Serie A-outfit Inter Milan ökar sina insatser för att underteckna brasiliansk mittfältare Allan från Udinese.

Enligt SportMediaset är Nerazzurri på utkik efter mittfältförstärkningar och medan flyget för Yaya Touré ännu inte har fått fart, kommer de närmare rekryteringen av brasilianen. Allan har varit på Inter’s radar redan innan Roberto Mancini hade tagit över regimerna, men det faktum att den tidigare mannen City-chefen var full av beröm för den 24-årige efter gårdagens seger på Friuli är tillräckligt för att föreslå att han värderar mittfältaren högt som väl. SportMediaset har lärt sig att Mancini gav klubbens tjänstemän ett grönt ljus för att försöka locka den brasilianska till San Siro, med den första kontakten som redan etablerats.

São Paulo kommer också ta en ledning i sitt sista 16-sekundiga ben efter en 1-0 seger hemma till andra brasilianska sidan Cruzeiro.

Liverpool tröja Barn billigt Ricardo Centurions låga dykhuvud från Brunos kors i 83: e minuten fångade Cruzeiro målvakt Fábio och bevisade skillnaden vid Morumbi stadion på onsdagskvällen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *