ingen uppmanar oss att Billiga Modric tröja Barn tillåta användningen

”Vi är oroade över att närvaron av instrumenten inom arenan utgör onödiga risker och kan påverka alla supporters förmåga att höra eventuella säkerhetsmeddelanden. Vi är väldigt stolta över den fantastiska atmosfären som våra supportrar producerar organiskt på White Hart Lane och vi ser väldigt mycket fram emot att detta fortsätter till den kommande säsongen. ”

Birmingham sa att de lyssnade på klubbarna fans,

”En överväldigande majoritet av blues-anhängare sa att de inte ville att vuvuzelas skulle tillåtas vid St Andrews.”

West Ham är mycket tydligt om ämnet,

”Enligt de nuvarande hälso- och säkerhetsbestämmelserna fotbollströjor med eget tryck billigt på arenan, som redan förbjuder musikband, skulle vi inte tillåta vuvuzelas på arenan eftersom de kunde betraktas som ett vapen och också kunde anses vara en irritation för andra. Den hälso- och säkerhetsbestämmelse som allt detta gäller är redan på plats. Klubben önskar alltid att alla fans får njuta av det spel de tittar på och stolt över det passionerade, höga och robusta stödet från våra fans i alla matcher på Upton Park. ”

Everton är lika entydiga,

”Det är inte ett fall att vi är killjoys, det är helt enkelt en åtgärd som är utformad för att skydda vårt rykte med spelets styrande organ. Vi har tidigare haft problem med att människor kastar föremål på planen och fotbollsförbundet har gjort det helt klart att vi står inför möjligheten till sanktioner om det skulle uppstå repetitionsbrott. I kölvattnet av VM i Sydafrika har vi fått många e-postmeddelanden från våra anhängare som ber om att vi förbud mot vuvuzelas med motiveringen att de bara är irriterande, men ingen uppmanar oss att Billiga Modric tröja Barn tillåta användningen av dem i första lagets matcher. ”

Detta kommer alla att komma som ett stort slag mot återförsäljare som har lagrat på vuvuzelas efter VM och förväntar sig att göra en mint före säsongens början!

Vad tror du? Älskar dem eller hatar dem?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *