resultatet Billiga matchtröjor fotboll var att en 2-1-ledning ceded

De extra två meterna gör hela skillnaden vid Wembley … och det är därför som Raheem Sterling ska återvända till Manchester City-laget på söndagen.

The Blues leder till London för sin semifinal i FA Cup mot Arsenal, med Pep Guardiola inför samma gamla dilemma – hur man passar sju bästa mittfältare och angripare till sex platser.

Det dilemma kommer sannolikt att bli mycket värre om en vecka eller två, att döma av framstegen Gabriel Jesus verkar vara i sin återhämtning från en trasig metatarsal.

Men för tillfället måste en man ta ett fall, och dimensionerna Luka Modric tröja av Wembley, som alltid varit en av de största platserna, spelar en roll.

Stadens bredd har varit ett kraftfullt vapen hela säsongen, speciellt sedan Leroy Sane började slå sina band.

Raheem Sterling togs ut på Arsenal av Pep Guardiola men borde få sin Wembley-chans
Sterling var dålig förra gången mot Arsenal, i 2-2-loppet på Emiraten för tre veckor sedan, och blev osäkert avstängd vid halv tid.

Pep Guardiola lät brutalt att ge sina skäl till Sterlings återkallande och sade: ”Jag ville ha fler pass, enkelt som det.”

Men vingen har inte blivit sur över natten, och han kommer att spränga för att sätta det rätt.

Det betyder att byta ett lag som gjorde så bra i Southampton i andra halvlek – och Yaya Toure borde vara den olyckliga mannen.

Vincent Kompany gav City något i Southampton som de tidigare saknat
Han ersatte faktiskt Sterling på Emiraterna, men resultatet Billiga matchtröjor fotboll var att en 2-1-ledning ceded i andra halvlek och Guardiolas plan att hävda viss kontroll över ett spel som Arsenal hade jobbat i första halvleken fungerade inte riktigt.

Den andra stora frågan som ska besvaras efter det att ligaståndet ligger i det centrala försvaret.

John Stones och Nicolas Otamendi spelade förra gången, och det var inte heller någonstans att se som Shkodran Mustafi tappade över försvaret för att komma hem från ett hörn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *