Belgiens landslag 2018 World Cup hemkit släppt

I november förra året gick URBSFA / KBVB ihop med sponsorer för att starta den belgiska landslagsklubben World Cup 2018, och Belgiens nationella fotbollslag kommer också att ha på sig en helt ny fotbollströja för att delta i internationella evenemang som Cup 2018.Fans vill få Billiga VM 2018 Fotbollströjor.

New Jersey är inspirerad av 1984-fotbollsmästerskapet i fotbollsmästerskapet i 1984, den unika diamantdesignen vid den tiden är mycket avantgarde, även i dagens fotboll är inte utdaterad. Vid den tiden uppträdde fotbollskjortan även på Belgiens flaggfärg, svart, gul, röd trefärgad diamantgitter. Och den nya stilen på fotbollströjan fortsätter att använda den ikoniska röda som huvudfärgen på fotbollskjortan. Diamantmönstret i Belgiens nationella flagga av de svarta, gula, röda tre färgerna, Belgien-landslaget märkt sig i bröstpositionen och den centrala utformningen av den symmetriska fördelningen. Den nya Belgien VM 2018 tröja är också mycket karakteristisk.

Dessutom använder användningen av modern enkel ribb krage design, på baksidan av kragen design Belgien flagga Tre färger i mönstret. och sponsorlogotypen Classic Victory Three stripes, visas fortfarande på båda sidor av fotbollskjortans position. I det spelet, även om Belgien misslyckades med att bryta sig in i 1/4-matchen, men i de fyra sista matcherna i kvalen, vinner Belgien alla direkt i sista skedet. I världscupen 2018 kommer den mer mogna belgiska guldgenerationen att inleda den bästa tiden att bevisa sig. Mer spännande information att följa vår hemsida, vill köpa Matchtröjor fotboll med tryck fans kan klicka på länk online order, Support globalt snabb leverans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *