Billiga Fotbollströjor Brasilien försvarare Thiago Silva

Billiga Fotbollströjor Brasilien försvarare Thiago Silva säger att han hoppas att se en hel del mer av ”” stjärnan ”anfallare Roberto Firmino under de närmaste åren.

Hoffenheim framåt kom på bänken för att göra det enda målet i en hårdkämpad 1-0 seger över Chile på Emirates Stadium i London på söndag. Det var bara Firminos fjärde utseende för Seleção, och hans andra vinnare, efter sin dramatiska sena strejk mot Österrike i november, och PSG-stopparen Thiago Silva säger att den 23-årige kan bli en nyckelaktör för sitt land. Thiago Silva citerades på Brasil Global Tour hemsida: ”Roberto [Firmino] är en stjärna. Jag hoppas att se honom ringde upp många gånger.”

Brasilien försvarare Dani Alves kommer att ansluta sig till Paris Saint-Germain nästa säsong på en gratis transfer från Barcelona, ​​enligt rapporter i Spanien.

Billiga Pogba tröja Barn Den 31-årige är ute av kontrakt på sommaren och har inte erbjudits en överenskommelse om att förlänga sin vistelse på Camp Nou, efter att ha gått med från Sevilla 2008. Liverpool och Manchester United var båda kopplade till ett drag för Alves, som har 73 Brasilien-kepsar, men Rádio Marca rapporterade onsdagen att högerbacken har skrivit en treårig affär med de franska mästarna med en beräknad lön på 9 miljoner euro. Alves sägs ha rest till Paris förra veckan för att försegla affären efter att ha spelat i Barças 6-1 seger över Rayo Vallecano.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *