fotbollströjor barn med tryck Upp med händerna om du hade hört talas

fotbollströjor barn med tryck Upp med händerna om du hade hört talas om N’Golo Kante innan Leicester värvade honom från Caen 2015 för bara 5,6 miljoner pund. Nej, trodde inte det. Men det tog inte lång tid för alla i England att börja lägga märke till liten mittfältare.

Hans prestationer för Foxes såg dem göra det otänkbara och fullbordade 5000/1 bedriften att vinna Premier League. Och hans uppvisningar gav honom en flytt på 32 miljoner pund till Chelsea. Och Kante bevisade att hans prestationer för Leicester inte var en engångsföreteelse när han återigen lyfte Premier League-trofén på Stamford Bridge – och därmed fick han årets PFA-spelare.

Trots att han har vunnit ligan under två på varandra följande säsonger för två olika klubbar, finns det fortfarande tvivel om fransmannen. Även om han är en av de bästa spelarna i Europa när det gäller att bryta upp spel, ifrågasätts hans förmåga på bollen ofta – särskilt när det kommer till sin bortgång. Ett Chelsea-fan har dock lagt upp en video av Kantes ”största svaghet” – och den har blivit viral. Sammanställningsklippet visar Kante spraya runt passningar som Paul Scholes i sin bästa ålder. Se: N’Golo Kantes ”största svaghet” ”Ta en titt: Kante kommer att försöka vinna sin tredje raka Premier League-titel med Chelsea den här säsongen men kommer att behöva vara på sitt allra bästa för att slå Manchester City, Manchester United, Liverpool, Arsenal och Tottenham till ära. om Danny Drinkwater Och Antonio Conte har försökt återuppliva mittfältssamarbetet som Kante hade i Leicester efter att han värvade Danny Drinkwater på deadline-dagen för övergången.” Danny är en riktigt bra spelare och för två år sedan vann han och N’Golo l eague, spelade varje match och visade sig vara stark, sa Conte.

”Han är en riktigt bra spelare och kan hjälpa oss. För mig är mittfältet väldigt viktigt eftersom jag behöver mittfältare med specifika egenskaper och Danny har dessa egenskaper.” kondition och messi kläder anpassa sig till vår fotbollsstil och då kommer han att vara redo att hjälpa oss och spela med Chelsea.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *