ronaldo fotbollskläder barn Sunderland-anfallaren Victor

ronaldo fotbollskläder barn Sunderland-anfallaren Victor Anichebe har slutfört en flytt till den kinesiska klubben Beijing Enterprises.

Alla de senaste överföringsryktena

Forwarden ¡ª som släpptes av Black Cats efter deras nedflyttning från Premier League ¡ª flyttar till den andra klassen i Kina och kommer att vara tillgänglig så snart han återfår sin matchkondition.

Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Efter att ha blivit värvad av David Moyes gjorde den tidigare Everton-anfallaren tre mål på 18 Premier League-matcher för Sunderland men missade en del av säsongen med en knäskada.

Anichebe ansluter till sin nya klubb med nigerianen Leke James som ligger 11:a i 16-lags China League One.

”Vi är mycket glada över värvningen av Victor, som spelade i Premier League. Det är en positiv utveckling för hela vår klubb, ¡± sa huvudtränaren Gao Hongbo.

¡° Victor har inte tränat på planen sedan Premier fotbollströja junior League-säsongen slutade, så det kan ta ett tag för honom att integreras i vårt lag. Vi måste ha tålamod med honom.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *