Spanien förbereder sig aktivt för världscupen

Enligt den officiella hemsidan för Real Federación Española de Fútbol, ​​kommer det nationella fotbollslaget i Spanien att utföra fyra vänskapsmatcher innan världscupen börjar 2018. Spanien kommer att spela mot respektive Tyskland, Argentina, Schweiz och Tunisien. Spaniens första vänskapsmatch mot Tyskland hålls den 23 mars på ESPRIT Arena i Tyskland. Efter det kommer spaniens lag att återvända till Madrid, den 27 mars, i Wanda-metropolitano mot Argentina-laget. Det är värt att nämna att detta är första gången efter avslutandet av Wanda-metropolitano, kommer att hålla Spaniens landslagskonkurrens. Då kommer att bära VM tröjor 2018 fans på scenen och hysa laget.

Efter att spaniens landslagsledare Julen Lopetegui släppte en lista med 23 spelare för 2018 VM-laget i Spanien, kommer motsvarande försäljning i Spanien VM tröja 2018 att öka. Spaniens lag kommer att ha ytterligare två uppvärmnings matcher innan världscupen börjar 2018 respektive 3 juni mot schweiziska landslaget och 9 juni mot landslaget i Tunisien. Men platserna för de två matcherna är fortfarande inte inställda.

Efter de fyra uppvärmnings matcherna kommer Spaniens lag som leds av Julen Lopetegui att sätta in i VM-matchen. Spaniens lag i VM, med Portugal lag, Iran lag och Marocko lag i Grupp B. Den 15 juni kommer Spaniens lag en fokuserad showdown med Portugal. 20 juni kommer spaniet laget att inleda utmaningen av Irans lag. I den sista rundan i gruppspelet kommer spaniens lag att spela mot Marocko den 25 juni. Naturligtvis uppdaterar vår hemsida också lagets senaste framsteg, och vi tillhandahåller också online shoppingtjänst av Matchtröjor fotboll med tryck, bara för fansen att tillhandahålla den bästa lösningen. Klicka på länken för mer information.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *