Detaljerad analys av Nigeria VM tröja 2018

Vid slutet av världscupen i Ryssland lanserade Nigeria Football Association den nya Nigeria VM tröja 2018 i Nigeria. Modig, rolig, optimistisk och chic, dessa ord kan användas för att beskriva den kulturella konnotationen i Nigeria. Idag är dessa sprit fortfarande echoed och skickas ner av den nigerianska diasporan i England, USA och resten av världen. Denna fusion av energi har gett Nigeria en ny titel, NAIJA.

Det är en ära att bära en grön och vit nigeriansk lagstadjersey. Denna sommarkonkurrens är inte bara en spelares dröm, men också våra fans drömmar. Oavsett om du gillar fotboll eller inte, är det nigerianska laget med sin gränslösa potential och oändliga charm ivrig efter att få allas stöd. Att köpa Nigeria VM tröja är det mest direkta stödet till dem!

Nigeria 333 är full av vitalitet och lagets emblem har omjusterat sin färg. I huvudsak tolkas utseendet på hemtröjor genom en önskan att visa blygsam lycka. Den gröna skjortan i Nigerias hemstad, den svarta och vita randiga ärmen inspirerad av örnens vingar, sublimeras genom abstrakta fjädermönster och högljusfärger, och fältet kan locka uppmärksamhet. Den innehåller Nigerias nationella inställning till designen av Nigeria fotbollströja.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *